Deelnemen

Je kunt jezelf aanmelden voor deelname aan één of meerdere Electrified rally’s. Het inschrijfformulier spreekt voor zich: klik aan welke routes je wenst te gaan rijden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 100,- of 125,- per equipe per route. De prijzen staan hieronder vermeld én op het inschrijfformulier.

Je ontvangt vooraf het reglement, de uitleg van de Rallycheck-app en laatste aanwijzingen. De routekaarten ontvang je bij de start, bij Boks EV-Center in Apeldoorn.

Na het passeren van de virtuele finish ontvang je de gereden route met de moederkaart, alsook de ‘vlaggetjeskaart’ met daarop de locaties van de routecontroles.

Dit is ons aanbod

Naam Electrified Rally Lengte (ca.) Kosten
The First Edition 12 juni – Apeldoorn/Veluwe 90 km 100,-
Rotterdam 23 oktober 125 km 125,-
Rotterdam 24 oktober 125 km 125,-
Breda en omgeving 12 sept. 100 km 100,-

Start- en finishlocaties

Voor de ‘first edition’ op zaterdag 12 juni hebben we twee prachtige autobedrijven bereid gevonden om ons te ontvangen. De rit zelf is – uitdrukt in km en rijtijd – zo’n drie uur rijden met in totaal ca. 90 km afstand. De eerste deelnemers verwachten we rond 13.00 uur op de startlocatie, en starten kan vanaf 13.30 uur.

De start is bij Mercedes-Benz dealer Wensink in Apeldoorn. Zij tonen daar meteen ook hun nieuwste EQA, naast de al eerder gepresenteerde EQC.

De finish is bij het EV-Center van Boks’ autobedrijven, op de Veluwe een gerespecteerde auto-ondernemer met een speciaal op Electrified Cars gericht verkoop- en informatiecentrum. Na afloop kan het daar nog gezellig worden met lekkere happen, dranken en muziek (onder voorbehoud van de corona-versoepelingen).

Betalen

Nieuw: betaling via IDEAL: bij het inschrijfformulier kunt u aan het eind van het inschrijfproces de deelbetaling uitvoeren; vul zélf het totaalbedrag in en het bekende Ideal-protocol voltrekt zich. Daarmee is uw inschrijving meteen verwerkt.

Annulering

Indien u na inschrijving en betaling door omstandigheden niet kunt deelnemen aan de route kunt u uiteraard een andere route kiezen; bel of mail met ons, en we passen dat klantvriendelijk aan.

 

  • Gegevens bestuurder

  • Gegevens Navigator

  • Gegevens Auto

  • vul hier het e-mailadres in van het account waarop de Rallycheck-app wordt aangemeld
  • Betaling

  • Bereken uw inschrijfgeld zelf o.b.v. de hierboven geselecteerde velden.
  • € 0,00

Interesse in deelnemen?

Eerste keer? Gefeliciteerd met je besluit. Ga de uitdaging aan!