Schrijf snel in, want vol is vol!

22 & 23 januari 2022: Electrified Midwinter Rally
Wij maken spoedig meer bekend, maar bij deze eerste Electrified Rally in 2022 gaan we twee dagen rijden, namelijk naar de Duitse wintersportplaats Winterberg en terug. Er zit dus ook een overnachting bij, een gezamenlijk diner en enig ‘après ski-vertier’, ook al staan wij niet op de lange latten maar rijden we in elektrische auto’s. Geweldig om met je partner aan deel te nemen, en wij gaan ons best doen om ervoor te zorgen dat hij of zij ook na afloop nog je partner is…

10 juli 2022: Electrified Midsummer Rally
Dit is een eendaags evenement, maar wel één waarin er flink gereden zal moeten worden, want we rijden deze dag door 5 provincies. Als daar behoefte aan is, gaan we regelen dat ChargeMakers bij de finish aanwezig is om je auto op te laden. Ook hierover spoedig meer informatie.

9-17 april 2022: Electrified Cape to Cape Rally
De ultieme krachtproef voor mens en machine, de ruim 6.000 km lange Electrified Cape to Cape Rally 2022. Hij is nieuw, en toch ook weer niet. In het verleden werd deze rit een paar keer gereden met brandstofauto’s. Nu is er een enorme innovatie: deze keer alleen met elektrische auto’s. Daarvoor hebben wij een prachtig en vooral uitdagend evenement ontwikkeld. Leest u verder?

Wij streven er verder naar ook nog enkele kortere Electrified Rally’s te organiseren. Blijf deze website daarvoor in de gaten houden!